Vacature voor (sport) fysiotherapie Rob den Dikken te Oss

Het betreft een vacature voor 20-38 uur per week voor algemeen fysiotherapeut. De gewenste ingangsdatum is 1 augustus 2021. Indien jij interesse hebt in deze vacature, dan kan je contact opnemen met Rob den Dikken (06-49797484).

De praktijk is weer open voor reguliere zorg vanaf 4-mei

Vanaf 4 mei openen wij de praktijk weer voor de reguliere zorg en staat ons team weer klaar om u van fysiotherapeutische zorg te voorzien. Uiteraard doen wij er alles aan om zo hygienisch mogelijk te werken en de 1.5 meter regel zo goed mogelijk te bewaken.

Dit houdt o.a. in dat wij maar met maximaal 2 therapeuten tegelijk werkzaam zijn, dat alle behandelingen 1 op 1 plaatsvinden en dat in onze oefen-/ trainingsruimte maar maximaal 1 client begeleid oefent / traint. Bij behandelingen waarbij wij contact hebben met de client (hands on behandeling) zullen wij beschermende middelen dragen zoals een mondkapje en eventueel handschoenen.

De wachtruimte is zo ingericht dat we  de 1.5 meter regel kunnen respecteren.

Wij vragen U wel om Uw eigen handdoek mee te nemen. Uitgebreider hygiëneprotocol kunt U op website vinden: klik hier.

Indien U geen symptomen van COVID-19 heeft zoals hoesten, verkoudheid, keelpijn, koorts, reuk-/smaakverlies en U bent de laatste 2 weken niet in aanraking geweest met COVID-19 patienten dan bent U vanaf 4 mei van harte welkom!